Even voorstellen

Olivia Ik ben Olivia Hulshof en sinds 1989 afgestudeerd algemeen fysiotherapeute. Na jaren werkzaam te zijn geweest als sportfysiotherapeute en het behandelen van orthopedische- en neurologische klachten ben ik in 2004, na een 3,5 jarige post HBO-studie in Breda, afgestudeerd als kinderfysiotherapeute. Tot mei 2014 heb ik met veel plezier in Medisch Centrum Vathorst- Amersfoort als kinderfysiotherapeute in een multidisciplinair team gewerkt. Naast het opzetten van de kinderfysiotherapie in deze wijk, was ik de laatste jaren ook betrokken bij het diagnostisch observatie programma, DOP genoemd, dit is een programma waarbij een (para)medisch team complexe problematiek bij kinderen in kaart brengt.

Mijn specialisaties en interesses binnen de kinderfysiotherapie liggen dan ook op het gebied van diagnostiek, vaardigheidstraining, begeleiding en advisering. Tevens hoop ik, dat ik, als ondersteunend zorgverlener, een positieve bijdrage kan leveren, zowel in een schoolsituatie als thuis, aan kinderen die aantoonbare extra ondersteuning nodig hebben op motorisch gebied (voorheen ‘de kinderen met een rugzakje’ genoemd).

Ik ben BIG geregistreerd en gespecialiseerd kinderfysiotherapeute (cetraal kwaliteitsregister Kinderfysiotherapie KNGF/NVFK) en sensorische informatieverwerkingstherapeute (NSSI). AGB code: 04108049.
Ik neem deel aan de klachtenregeling procedure fysiotherapie van het KNGF en werk volgens de richtlijnen van de NVFK.